avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Punctele avertisment si amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Punctele avertisment si amenda

Punctele primite printrun p-v (pentru depasirea vitezei regulamentare...aparat radar)cat timp raman? La cat timp dispar din evidentele Politiei...sau...nu stiu cum sa intreb!!!!
Aceste puncte raman asa, la nesfarsit?
Multumesc!:coffee:
Cel mai recent răspuns: luciaene , utilizator 08:41, 12 Octombrie 2009
nu constituie motiv pentru "anularea" procesului -verbal, ci doar pentru aplicarea sanctiunii
juridic dana a scris:

nu constituie motiv pentru "anularea" procesului -verbal, ci doar pentru aplicarea sanctiunii

Ai vrut sa spui cumva : anulare in loc de aplicare ???

Multumesc cioan, te voi tine la curent!!!:coffee:
Ultima modificare: Marți, 1 Iulie 2008
ContSters40598, utilizator
am vrut sa spun urmatoarele:
1. procesul verbal nu se anuleaza pe motiv ca sanctiunea a fost gresit aplicata, si
2. instanta va stabili sanctiunea ce se aplica in cazul in speta
Alin. 3 al art 95 din UG 195/2002 - din pacate, a fost abrogat prin OUG 69/2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuirea sanctiunii contraventionale cu avertismentul Mircea Sorin Ganea Mircea Sorin Ganea Intai si intai va urez tuturor \"Hristos a Inviat!\" La chestiune. Primesc o sanctiune contraventionala privind stationarea in raza de actiune a ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere ancutza2010 ancutza2010 am circulat pe autostrada cu viteza de 201 km/ora m-a prins cu radarul, mi-a suspendat permisul pe 90 zile, mi-a dat amenda si mi-a dat si puncte, ma intreb ... (vezi toată discuția)
Daca cineva incalca legea si merge cu masina la rosu. exista ... Alexa_654 Alexa_654 Daca cineva incalca legea si merge cu masina la rosu. Exista o lege unde un politist poate sa faca doar o avertizare? Sau trebuie aplicat legea? Multumesc (vezi toată discuția)