avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vatamare corporala din culpa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vatamare corporala din culpa

am lovit cu masina o persoana,aceasta nu a avut nevoie de ingrijiri medicale,plecand acasa in max.2 ore de la ora accidentului,fiul acesteia nu a vrut sa imi comunice ce scrie pe certificatul medico-legal.Din cate mi-au zis doctorii care l-au examinat,victima a avut arcada sparta,glezna umflata si cam atat...nimic foarte grav.stiu ca daca are sub 10 zile de spitalizare nu este foarte grav,la mine nu cred ca este vorba de nicio zi,la ce ma pot astepta din punct de vedere legal si daca ar fi vorba de o intelegere intre parti,cam la ce suma m-as putea astepta avand in vedere ca victima nu a suferit accidentari grave?!va multumesc
Cel mai recent răspuns: alecs_busty , utilizator 06:20, 1 Mai 2011
Mergeti luati legatura cu femeia si cu fiul acesteia si gasiti impreuna un mod convenabil de despagubire.
Inserati intr-un act notarial satisfacerea pretentiilor victimei ,cum si ca nu mai are alte pretentii.
Impacarea partilor inlatura raspunderea penala a autorului faptei.
va multumesc tuturor,sper ca luni sa ma inteleg cu fiul victimei! mai astept sfaturi din partea dumneavostra,inca o data,va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni Hyzny Hyzny Care este procedura de cercetare in cazul unui accident de masina pe trcerea de pietoni?Mai concret:O masina a lovit o doamna pe trecerea de pietoni,victima ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima tontonel tontonel Buna ziua, Am avut un accident rutier cu victima. Victima a avut certificat pentru 1-2 zile ingrijiri medicale, fara spitalizare (a avut cateva contuzii). ... (vezi toată discuția)
Accident auto lorenaandreea lorenaandreea in urma cu 2 luni sotul meu a avut un accident auto.in urma constatarilor de la fata locului , sotul meu, a iesit vinovat deoarece nu a acordat prioritate ... (vezi toată discuția)