avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Neintelegere- Returnare produse
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Neintelegere- Returnare produse

Buna ziua! Am devenit reseller, dar ca si persoana fizica. Am primit telefon de la o doamna care mi-a spus ca produsul livrat este "execrabil", ca nu e cel din poza etc. Cu toate ca nu sunt adevarate afirmatiile sale, am decis sa-i returnez banii.Doamna respectiva are pretentia sa trimita coletul cu ramburs, lucru care nu-l acceptam.I-am propus urmatorul lucru: il trimite , constatam daca intr-adevar exista o problema, dupa care ne face cunoscut un numar de cont bancar in care sa-i restituim banii.A inceput sa se agite amenintand cu OPC razand in hohote, chiar enervant. Produsele sunt de import, iar dumneaei a spus ca "Ce import? sunt facute in pivnita de cineva care n-are habar " . Macar de-ar stii ca produsele romanesti sunt de calitate fata de cele aduse din afara (este vorba de haine).
Este posibil sa faca ceva OPC-ul din moment ce i-am spus clar ca-i returnez banii fara nici o problema ?
Mai este cineva care spune ca produsul primit nu are caracteristicile prezentate, ceea ce este imposibil pt ca mai apoi a pus produsul respectiv la vanzare, iar eu m-am dat drept altcineva cerandu-i informatii despre produs.Mi le-a dat corecte.In plus verific produsele inainate de a le trimite.
Se poate face ceva ca oamenii sa nu mai returneze produsele fara un motiv intemeiat ?
Se aplica legile opc pt persoane fizice (adica pt mine) ?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: tynatwine , utilizator 11:49, 30 Aprilie 2011
Poate sa-mi raspunda cineva ? Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet deteliorat de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, In data de 21.09.2015 am trimis prin anuntul postat pe siteul X, un colet. Cei de la curierat au pierdut AWB-ul coletului si au livrat din ... (vezi toată discuția)
Returnare produse pentru srl alexpromote alexpromote Buna ziua, Am cumparat un produs ( lampa led manichiura ) de pe un site din Romania, in poza de pe site acest produs era de culoarea alba. Am citit la ... (vezi toată discuția)
Produs livrat neconform, furnizorul nu vrea sa-l inlocuiasca dia_dia45 dia_dia45 buna ziua, am primit un produs de mare valoare, pe care mi l-au livrat cei de la firma Flanco. Am semnat de primire colet, dar dupa ce au plecat curierii lor, ... (vezi toată discuția)