avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Colet deteliorat de firma de curierat, cum imi pot ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Colet deteliorat de firma de curierat, cum imi pot recupera banii?

Buna ziua,

In data de 21.09.2015 am trimis prin anuntul postat pe siteul X, un colet.
Cei de la curierat au pierdut AWB-ul coletului si au livrat din greseala coletul altei persoane. Au recuperat coletul dupa 2 saptamani, timp in care am facut sesizari atat scrise cat si telefonice atat la firma de curierat cat si pe site-ul X.

Dupa recuperarea coletului de la clientul unde a fost livrat din greseala, au incercat sa il livreze timp de 3 saptamani destinatarului real, dar nu au reusit.

Dupa 5 saptamani de la trimiterea sa coletul mi-a fost returnat. Am refuzat returul coletului deoarece produsul din pachet e rupt si facut ferfenita datorita plimbarii de colo-colo si manipularii defectuoase, timp de 5 saptamani de catre agentii firmei de curierat.
Prin urmare, am solicit sa fiu despagubita in cel mai scurt timp posibil, avand in vedere ca au trecut deja mai bine de 5 saptamani de cand coletul a fost preluat de catre agentul curierului. Am incercat sa dau de persoana care se ocupa de sesizarea mea, dar e tot timpul in pauza de masa si-mi transmite ca ma va contacta, insa nimic.

Ce-i de facut? Vreau sa-mi dea banii cuveniti, atat. Mi-au facut praf produsul din vina lor.

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Nyykk , utilizator 19:01, 27 Februarie 2016
Faceti reclamatie scrisa pe site-ul lor sau daca nu trimiteti pe office-ul lor. Daca nu se rezolva sunati la OPC.
Multumesc mult de ajutor! Am rezolvat problema, topicul poate fi inchis!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet pierdut de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, Acum 2 saptamani am vandut prin intermediul unui site de anunturi un produs cu plata transportului la destinatar si ramburs valoare produs 435 ... (vezi toată discuția)
Furt colet fan curier Razvan_fx Razvan_fx Buna ziua, As dori sa va rog sa ma ajutati cu un sfat: Am dat acum 3 saptamani comanda la un colet la o firma mare de mobila (nu o sa precizez numele aici), ... (vezi toată discuția)
Recuperare debite buna ziua, am comandat un produs online. produsul ... zsoli71 zsoli71 Recuperare debite Buna ziua, Am comandat un produs online. Produsul l-am returnat in termenul legal de 14 zile de la data primirii produsului. Returul a ... (vezi toată discuția)