avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt lcd-uri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt lcd-uri

impreuna cu un angajat am incercat sa furam 4 lcd uri dintr un hypermarket. am fost prinsi..a venit politia ..s a recuperat pe loc prejudiciul..am recunoscut pe loc fapta... erau un criminalist sau politist..mai mare in gradm..a rog era sef.. si am purtat o discutie cu el pe urma..ne a spus ca suntem studenti daca suntem prosti si mai facem ceva ne ducem la pusacrie daca nu ne vedem de trebburile noastre si sa ne facem un rost in viata. ne a spus ca el a propus o amenda..si spera ca solutionarea cazului sa se sfarseasca cu o amenda care nu apare la cazier. in caz ca ptrocurorul o sa doreasca sa ne vada ne a spus sa il impresionam sa plangem sa ne rugam de el ..sa ne dea o amenda. este posibila ca solutionarea cazului sa se termine cu o amenda? sau politistul ne a pacalit? doresc un raspuns..va rog.sfatuiti-ma ce trebuie sa fac.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:17, 3 Iulie 2008
in raport de valoarea prejudiciului, recuperat de altfel, de imprejurarea ca nu aveti antecedente penale, DA, este posibil
da , o amenda administrativa care nu apare in aczierul pe care il faci tu, ci doar in cazierul facut de politie, deci numai in evidentele lor. aveti noroc daca va da solutia asta pt ca prejudiciul e cam marisor, impresionati-l la maxim pe procuror daca e nevoie. succes
prejudiciul de 31 de milioane a fost recuperat.. ancheta a decurs bine am colaborat cu politistii..am recunoscut tot..nu avem antecedente penale..el este medic face acum stagiatura ..eu sunt student inca . este furt calificat dar putem fi incadrati la articolul 18 indice 1. momentan nu avem bani pentru avocat..spuneti mi va rog..trebuie sa ma duc la sectie sa ma interesez de dosar? politistii ne au luat nr de telefon si au spus ca ne suna ei si nu cumva sa nu ne prezentam la sectie cand ne suna ca o sa discutam altfel.. cand o sa fiu chemat la procuror la audieri..trebuie sa ma prezint cu ceva? cu dovada ca sutn la facultate.. ceva? multumesc.
Da, duceti dovada ca sunteti student.E posibil sa aveti noroc cu cel care este medic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problems cristianovici cristianovici am furat 4 lcd-uri dintr un hipermarket eu cu un angajat.am fost prinsi.. a venit politia am dat declaratii am recunoscut.. politistii au fost foarte amabili ... (vezi toată discuția)
Penitenciar sau suspendare cristianovici cristianovici buna ziua. va rog spuneti mi ce sanse am sa ajung la penitenciar. am incercat sa furam 3 televizoare in valoare de31 de milioane. el era angajat eu "client" si ... (vezi toată discuția)
Am fost prins furand dintr-un magazin.....va rog sa ma ajutati cu ceva informatii alex_20_tm alex_20_tm Duminica seara (19 Octombrie) am fost prins ca am furat din magazin niste produse in valoare de 52 ron (520.000 lei vechi). agentii de paza m-au dus in camera ... (vezi toată discuția)