avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice SEAP-cumparari directe
Discuție deschisă în Achiziţii publice

SEAP-cumparari directe

Buna ziua,

Va rog ajutati-ma cu o informatie :
- se poate inscrie o contraoferta in cazul unei achizitii directe desfasurata pe SEAP aflata in etapa de deliberare pentru inca 2 zile si pentru care exista deja un ofertant . As putea avea o sansa de atribuire a acelei achizitii initiata dar pentru care nu s-a deliberat ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 10:28, 5 Mai 2011
Buna ziua !
Daca nu a expirat termenul pana la care se pot depune ofertele puteti ( ceea ce e putin probabil data fiind cele precizate in speta ) , daca a expirat , nu .
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns !
Sansa de a posta contraoferta nu am mai avut-o deoarece ofertantul initial a transmit intre timp acceptul .
Oricum , nu stiu cum ar trebui procedat pentru ca pe SEAP , la cumparari directe ,apare anuntul in care este mentionat si ofertantul . Deci anuntul il posteaza ofertantul, autoritatea contractanta inscrie intentia de cumparare eventual cu anumite cerinte si ofertantul transmite acceptul. Pentru a posta o alta oferta consider ca este nevoie si de sustinerea autoritatii contractante , adica sa-ti acceseze catalogul de produse si sa-ti trimita si tie , cel de-al doilea ofertant , intentia de cumparare . Dar nu cred ca autoritatea contractant mai are obligatia de a consulta si alte oferte pana la momentul deliberarii .
Sincer, pana acum nu m-am confruntat cu o astfel de situatie, dar imi doresc sa stiu daca este posibil sa pot participa la cumparari directe aflate in desfasurare fara am "sustinerea" autoritatii contractante .
De cele mai multe ori aveti nevoie de acea "sustinere" , in cazul achizitiilor directe derulate prin SEAP ...#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare procedura de cumparare directa seap MARIACCS MARIACCS Buna ziua, Va rog sa ma ajutati! O universitate cu care avem legaturi comerciale au demarat procedura de cumparare directa pe SEAP a mai multor produse din ... (vezi toată discuția)
Se va mai face achizitia directa produse prin mijloace electronice ? + se mai transmite spre publicare vreun anunţ catre seap ? oanaportar oanaportar Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns: - achizitia directa produse trebuie sa se faca prin mijloace electronice ? Mai trebuie sa se faca transmiterea ... (vezi toată discuția)
Contract sau seap ? ana500 ana500 Buna ziua . Vreau sa ma lamuresc si eu cu un aspect daca ma puteti ajuta . Lucrez intr-o institutie publica - o scoala . Achizitiile le facem prin SEAP ... (vezi toată discuția)