avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema cu politia rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema cu politia rutiera

Zilnic merg cu autoturismul la scoala, am doi prieteni pe care-i mai i-au cateodata cu mine, sincer mai da si ei o data pe luna de 3-4 litri de combustibil, dupa terminarea cursurilor ,cateodata cand se intampla sa mai trec prin dreptul statiei de transport persoane, mai vad pe cate cineva cunoscut si ce sa fac sa intorc capul ? salut si hai acasa. Dar in urma cu trei zile mi s-a intamplat sa fiu urmarit si filmat de catre doi angajati ai firmei de transport care imi fac poze , ma filmeaza , iar cand ii intreb pentru ce fac acest lucru ,, ori o fac pe prostii " ori imi spun sa cobor din masina daca vreau sa vorbeasca cu mine, am depus o plangere la primarie, prin care mi s-a raspuns clar, ca nu am voie sa transport persoane in masina fara autorizatie, sa ma scuze Dumnezeu dar de ce masina mea are 5 locuri , trebuie sa circul obligatoriu singur in autoturism ? Sunt vinovat ?Nu sunt ?
Ce plangere sa mai fac cu-i sa ma adresez ? Au voie fara autorizatie sa ma filmeze pe strada ? ASTEA-S INTREBARILE MELE
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:18, 30 Aprilie 2011
Strada este un loc public, deci au voie sa va filmeze. Poate cineva v-a "turnat" ca faceti taximetrie fara autorizatie.
Nu aveti temei legal pentru a formula eventuala plangere impotriva acelora care va filmeaza
nu ar trebui sa aveti probleme, mai ales ca in caz de ceva, v-ar ajuta si colegii.
pe aia de va filmeaza, nu-i luati in seama.
totusi, la ce statie va referiti, de autobuz, microbuz, taxi?
Este posibil ca societatea de transport sa caute vinovati ca nu ii merg bine afacerile si sa incerce sa formuleze plangere impotriva dvs.
Puneti-le in vedere respectivelor persoane aceasta situatie si in cazul in care se vor lua masuri de sanctionare a dvs , puteti sa ii folositi ca martori , daca va fi cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu si intimidare iosifdanut iosifdanut Buna ziua! Ma aflam in masina personala impreuna cu familia (sotia, cei 2 copii si o cumnata) si am fost oprit in trafic de un echipaj al politiei ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere Alina.aly Alina.aly Buna seara! Locuiesc intrun andamblu de case cu o curte comuna in fata casei,mai exact 2 locuri de parcare in fata fiecarei case,teren propietate personala si ... (vezi toată discuția)
Transport peste 3 angajați la puncte de lucru cyan cyan Cum se poate efectua transportul mai multor angajați la punctele de lucru aflate la distante mari în condițiile în care au fost interzise grupuri mai mari ... (vezi toată discuția)