avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act teren

Tatal meu a cumparat in anul 1950 un teren de 800m langa casa parinteasca, cu act la notariat.Dupa decesul bunicilor a facut succesiunea in1979 si a cedat partea sa sorei sale(oricum nu avea dreptul la 2 proprietati).Dupa 1990 in titlul de proprietate apare doar sora lui,care a decedat in 1999.Nepotul a venit si i-a aratat tatalui meu actul de succesiune in care figureaza doar mama lui.Tatal meu ar vrea sa vanda terenul pentru care detine acel act, dar nu stie cum trebuie procedat.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:13, 30 Aprilie 2011
la ce teren a renuntat tatal dvs? din ce relatati a cumparat un teren si la succesiunea dupa parintii dansului a cedat partea sa sorei sale. ce legatura avea terenul cumparat de dansul cu bunurile care au facut obiectul succesiunii dupa parintii dansului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren revendicat l18 danimik danimik Stimati Domni/Stimate Doamne, Va expun pe scurt situatia mea: tatal meu impreuna cu fratele lui au facut in baza legii 18 o cerere de retrocedare a unui ... (vezi toată discuția)
Vanzare fără succesiune legea 18/1991 Andreea9001 Andreea9001 Bună ziua, Rog sa ma sfătuiți într o situație. Bunicii mei au fost căsătoriți. În timpul căsătoriei imediat după revoluție cand s au \"dat ... (vezi toată discuția)
Care contract este valabil?? DOTZ DOTZ Bunicii mei detineau la tara un teren cu un imobil pe el. Pe actul de proprietate detinut de bunicii mei era o suprafata de 770mp. Dupa decesul bunicilor mei, ... (vezi toată discuția)