avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... permisul de sedere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

permisul de sedere

buna ziua , daca sunt cetatean straina si mi-a expirat permisu de sedere , sunt amendat cand ma duc la schimbarea acestuia, si cat este amenda? multumesc
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 22:29, 2 Mai 2011
Care este cetatenia dv?. E foarte important pentru ca regimul este diferit intre unele si altele. Cu tot ca pentru toti sunt niste termen de toleranta. Mai ziceti de cand a expirat.
italiana ,expirat din ,05/2009 multumesc
Fiind italiana este suficient o inregistrarea ca cetatean european al un stat care aprtine la UE, si nu mai este nevoi de un permis de sedere. Inregistrarea a inlocuit permis de sedere din ianuarie 2007. Inregistrarea are rol de a fi un document paralel cu cel personal total valid, pasaportul sau carta de identitatea italiana. Probabil dv a avut permisul de sedere inainte aderarei romaniei la UE, si de aia nu a fost interesata. Nu e pozibil sa sanctionez pe un cetatean european la documentarea ca resedint, fara se se isi faca un dosar cu audiere, si bazanduse in motive temeinice. Eu nu ar avea teama de nimic. Acum sunt putine cerintele care puteti sa-il vad aici: [ link extern ]
multumesc foarte foarte mult!!!!!=D>
Cu placere!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza pentru sotul non european MIustina21 MIustina21 Buna ziua!intrebarea mea este daca sotul non-european,refugiat in Italia,cu permis de sedere pe 5 ani in Italia,poate calatorii impreuna cu mine in Uk,avand in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru obtinerea rezidentei de catre un cetatean israelian nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua! Am si eu o intrebare: este vorba de un cetatean israelian, care are o viza D/AS si in curand ii va expira. Am facut procedurile pt obtinerea ... (vezi toată discuția)
Viza pentru un cetatean turc nikole_k nikole_k Buna seara!! As dori sa stiu si eu de ce acte are nevoie un cetatean turc pentru a veni in Romania. Multumesc mult!! (vezi toată discuția)