avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă moartea lui OSAMA bin LADEN ,sa ne bucuram?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

moartea lui OSAMA bin LADEN ,sa ne bucuram?

M-am gandit sa las toate problemele mele deoparte si sa initiez si un alt gen de discutie.Sa ne relaxam.Credeti ca sustinatorii lui Osama vor razbuna moartea lui?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 13:11, 23 Mai 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Nu e cazul sa ne bucuram de moartea unui semen al noastru chiar daca era diabolic in actiunile sale.. doar Dumnezeu il poate cu adevarat judeca pentru ceea ce a facut..E posibil ca cei indoctrinati in ideologia propovaduita de Osama sa incerce contraatacuri la adresa statului ce le -a ucis liderul.. depinde si de posibilitatile lor financiare si de fanatismul acestora, nu?..pe de alta parte, sunt convins ca nici adversarii lor nu vor sta cu mainile in san asteptand ca ciobanul din Miorita noastra sa fie sacrificat de dusmanii sai..asa ca, moartea lui Ossama este doar un episod, o victorie in razboiul contra terorismului.. Este bine stiut ca terorismul a existat inainte de Ossama si va continua si dupa moartea acestuia din nefericire.. Ossama doar a dus teroarea la alt nivel obligand statele lumii sa ia noile masuri necesare de siguranta a cetatenilor nevinovati vizati de atacurile teroriste
Bine gandit avocatPetre , nu trebuie sa judecam noi si nici nu suntem in masura.Apreciez inca o data latura umana pe care tocmai ai afisat-o fara nici o retinere.Rar mai intalnesc asemenea "expunere".
Poate imi pare rau , dar nu cred nici in acest lucru. Nu e problema ? Cadavrul lui bin Laden a fost aruncat in mare . Nu era mai convingator sa fie expus sa se convinga lumea ?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Un alt mod de a face politica POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE [b]Umor negru la scară mondială ![/b] Zambiti, va rog! Traducerea in romana este ingrosata. Textul poate fi o satira naucitoare la adresa drepturilor si ... (vezi toată discuția)
Caderea lui hosni mubarak,ofera o portita pentru expansiunea fundamentalismului islamic ? Radu Gabrian Radu Gabrian Intr-o zona,nesigura,caderea unui conducator cu puternice radacini militare,de altfel ca si predecesorii sai,Gamal Abdel Nasser si Anwar El- Saadat,ultimul ... (vezi toată discuția)