avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Eliberare CUI
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Eliberare CUI

Am infiinat o II cu activitate comert haine second, neplatitor de TVA si am Certificat de inregistrare, Certificat constatator si o rezolutie eliberate de Reg.comertului. Am fost sa depun decl 220 la adm.financiara dar nu stiu ce sa completez la rubrica "data inceperii activitatii" pentru ca momentan nu am nici o activitate la sediul profesional, lucru scris si in Certificatul constatator. De asemeni si mi s-a spus ca trebuie sa fac o cerere pentru inregistrare fiscala si pentru eliberarea certificat fiscal. Daca am deja CUI pe Certificatul de inregistrare pentru ce mai trebuie si asta? Daca sunt salariata in alta parte si firma imi plateste "darile " catre stat ( CAS, somaj , etc) eu mai trebuie sa fac inca un contract pentru CAS? Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2011
ContSters113082, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 11:42, 2 Mai 2011
Exact ce vi s-a spus de la Finante, anumite operatiuni sunt obligatoriu de efectuat indiferent ca aveti sau nu activitate,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E legal sa platesc amenda? ContSters113082 ContSters113082 In data de 04.03.2011 mi-am infiintat o Intrepindere Individuala cu activitate de comercializare haine second in Prahova.. Nu am punct de lucru, nu desfasor ... (vezi toată discuția)
Lamuriri intreprindere individuala ContSters113082 ContSters113082 Am infiintat o II, cu activitate comercializare haine second, neplatitoare de TVA si momentan fara activitate( inca nu am gasit spatiu comercial). As dori sa ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate ( inexistenta ) la intreprindere individuala? ContSters113082 ContSters113082 Am o II cu activitate de comercializare haine second hand. Neavand punct de lucru ci doar Certificat constatator pentru sediul social pe care scrie ca nu am ... (vezi toată discuția)