avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor cedare drepturi financiare intre frati
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

cedare drepturi financiare intre frati

cazul: 2 frati mostenesc un apartament. apartamentul este inchiriat catre un tert. unul dintre frati (A) doreste sa cedeze partea lui din chirie celuilalt frate (B). la inregistrarea contractului la fisc i se cere lui A o declaratie notariala precum ca A este de acord ca B sa incaseze intreaga suma stabilita de contractul de inchiriere. dar notarul refuza eliberarea unei asemenea declaratii. de ce? si care este solutia? (simplu si eficient)
Cel mai recent răspuns: nicu istrate , utilizator 15:24, 2 Mai 2011
daca d-voastra vi se pare ciudat... ce sa mai zic de mine, ca profan :)
am fost in belgia unde am insotit un prieten la notar. prietenul scrisese o pagina in romana si engleza. notarul i-a scris pe hartie; aceast inscris a fost facut in fata mea de numitul... nu-l preocupa deloc ce a scris pritenul meu. o facea pe proprie raspundere. doar certifica ca prietenul meu a scris acea hartie. in belgia, deci in uniunea europeana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce posibile probleme implica primirea in spatiu a unei persoane? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Am un apartament si ca sa nu ramana nelocuit am gasit un prieten care va locui acolo fara chirie, doar sa isi plateasca facturile, sa ude florile etc... Deci ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat radugidi radugidi Sunt propietarul unui imobil si am facut un contract de comodat ptr.infiintarea unei firme a unui prieten(care intre timp a devenit dusman).Contractul nu este ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa imi recuperez garantia ? sebik sebik Buna ziua, Va scriu in legatura cu o problema.Am stat in chirie intr-un apartament.La inchiriere am semnat un contract cu proprietarul pe un an de zile cu ... (vezi toată discuția)