avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment

ce se intampla cu un fost administrator de firma, care a fost obligat printr-o hotarare definitiva sa plateasca din averea personala, datoriile firmei aflate in faliment, si lichidate?cum se procedeaza in cazul in care nu are nimic pe numele lui?ce repercusiuni are aceasta hotarare a tribunalului pe viitor, daca acesta are si alte fime?
Cel mai recent răspuns: iancu123 , utilizator 16:22, 3 Mai 2011
i-ar folosi lui, si nu ar risca sa ajunga la puscarie.frica pazeste pepenii.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantii debitorului falit Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre executarea silita a garantilor debitorului impotriva caruia s-a declansat procedura insolventei? Si in general despre recuperarea de ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii pneuros pneuros Am lucrat la o firma privata care e in incetare de plati (multi il executa silit ), acolo am fost angajat , si nu am primit mai multe salari si nu am semnat ... (vezi toată discuția)
Abonament pe persoana juridica , restanta 4 luni... - consecinte blecota blecota Salut, I-am lasat unui cumnat un abonament pe care il foloseam pe firma inainte sa dau faliment si abonamentul este pe firma, deci PJ. Cumnatul nu l-a mai ... (vezi toată discuția)