avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Abonament pe persoana juridica , restanta 4 luni... - ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Abonament pe persoana juridica , restanta 4 luni... - consecinte

Salut, I-am lasat unui cumnat un abonament pe care il foloseam pe firma inainte sa dau faliment si abonamentul este pe firma, deci PJ. Cumnatul nu l-a mai platit de vreo 4-5 luni si vreau sa va intreb...exista reprcursiuni la neplata acestui abonament..e vorba de circa 1000 de ron datorie la VDF.
Cel mai recent răspuns: Alina Grigoriu , Avocat 19:19, 13 Iulie 2013
Da vor fi repercursiuni in timp,adica nu vei mai putea face alt abonament in alta retea din Romania plus ca vei fi contactat in scurt timp de o societate recuperatoare de creante ceva de genul executorilor judecatoresti.Ar fi bine sa iei lagatura cu acea ruda a ta si sa incercati sa platiti suma esalonat dupa ce discutati si cu cineva de la VDF.O zi buna iti doresc.
Multumesc pentru raspuns...ma refeream daca exista riscul sa ma execute silit Vodafone dat fiind ca eu nu mai utilizez firma..e pe zero si ma gandesc ca ar putea sa ma execute pe mine ca administrator...
Nu inteleg de ce spuneti ”inainte sa dau faliment”. Firma a fost in procedura de faliment? Pentru ca daca este asa, si societatea de telefonie nu s-a inscris in masa credala, ea nu mai poate avea nici un fel de pretentie, in consecinta neexitand repercusiuni fata de dvs. Ca ei au baze de date ”ale debitorilor” si veti avea probleme la incheirea unui alt abonament (fiind trecut ca administrator) aceasta este ilegal. Totusi va rog sa precizati expresia mai sus mentionata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie vodafone ggagiuu ggagiuu in 2008 am facut un abonament la vodafone pe care lam utilizat citeva luni dupa care am plecat afara acum cind am revenit am primit o instiintare de la o firma ... (vezi toată discuția)
Facturi neplatite vodafone florea nelu ionut florea nelu ionut buna ziua,va rog sa mi dati un sfat intr-o ploblema.am o firma deschisa acum un an si jumatate care nu a functionat decat 2 luni fara vanit ,am luat 2 ... (vezi toată discuția)
Executare anaf eventual faliment srl pipaclub pipaclub Buna ziua, deranjez si eu cu o intrebare sau o situatie pe care nu stiu cum sa o duc la capat asa ca am nevoie de un sfat pertinent, situatia sta cam asa, am ... (vezi toată discuția)