goe_07 
	    	Utilizator

goe_07 
	    	Utilizator	    

Andreea Mihaela 
	    	Avocat

Andreea Mihaela 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 vorhei	                   

Permiteti-mi sa va supun atentiei urmatoarea problema pe care sper sa o rezolv cu ajutorul Dvs.
      In data de 17.03.2009 printr-o sentinta ... (vezi toată discuția)
	                    vorhei	                   

Permiteti-mi sa va supun atentiei urmatoarea problema pe care sper sa o rezolv cu ajutorul Dvs.
      In data de 17.03.2009 printr-o sentinta ... (vezi toată discuția)

Corinas	                   

Buna ziua,
As avea nevoie si eu de sfaturile dvs. Am castigat un proces prescum si recursul acestuia de litigiu de munca.Dupa acest proces, fostul angajator ... (vezi toată discuția)
	                    Corinas	                   

Buna ziua,
As avea nevoie si eu de sfaturile dvs. Am castigat un proces prescum si recursul acestuia de litigiu de munca.Dupa acest proces, fostul angajator ... (vezi toată discuția)

gudflo	                   

Va rog sa imi spuneti cum ajung  sa primesc banii inapoi.,prin sentinta obliga persoana sa imi plateasca suma care este cu titlu de cheltuieli de judecata (vezi toată discuția)
	                    gudflo	                   

Va rog sa imi spuneti cum ajung  sa primesc banii inapoi.,prin sentinta obliga persoana sa imi plateasca suma care este cu titlu de cheltuieli de judecata (vezi toată discuția)