si cum trebuie sa procedez unde sa ma duc? trebuie completata vre-o cerere?
Mergeti la Tribunal, deschideti usa unei sali de judecata, intrati si va asezati pe un scaun.
Singura conditie ce vi se impune este aceea ca sa nu faceti galagie.
Distractie placuta:
N-ar fi mai placut la o :coffee::?
si cum trebuie sa procedez unde sa ma duc? trebuie completata vre-o cerere?
Pai intr-o zi ploioasa, cand nu aveti ce face si nu va puteti plimba prin parc sau merge la cafea(cum v-a sugerat colegul mai sus) mergeti la judecatorie sau la tribunal, inchideti telefonul mobil, intrati in sala de judecata si ...asigurati publicitatea sedintei.Nu vorbiti cu "colega " de banca si nu faceti zgomot. Nu cititi ziarul si nu interveniti in discutii. In rest...distractie placuta. O sa aveti ce viziona.
va fac si eu aceiasi recomandare de a intra intr-o sala de judecata, deoarece se garanteaza acesul liber la sedintele publice. ramane sa stabiliti, functie de curiozitate sau dorinta de a avea mai multe informatii procedurale, sa alegeti domeniul de drept la care vreti sa participati la sedintele de judecata:
- drept penal,
- drept civil
- drept comercial.
enjoy!!!
Student drept
Cristina_adm
Buna seara!Am observat ca pe acest site se dau raspunsuri concrete unor intrebari.Eu sunt studenta la Drept in anul I si as vrea sa stiu daca pot participa la ... (vezi toată discuția)