avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum verific daca o masina e ipotecata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum verific daca o masina e ipotecata

doresc sa cumpar un autoturism...vanzatorul:(:( a cumparat-o prin intermediul unui imprumut...cum sa fac sa aflu daca a garantat (ipotecat)cu autoturismul pe care vrea sa mi-l vanda?
Exista riscul ca vanzatorul sa inceteze sa plateasca ratele la banca si sa ma trezesc fara masina?
Cel mai recent răspuns: elenabrasov , utilizator 15:08, 3 Mai 2011
verificati acest lucru la vinzator sau arhiva electronica.
Prin Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare. Vizualizarea informatiilor cuprinse in avizele de garantie reala mobiliara inscrise in Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare, se face in mod liber de catre orice persoana fara a fi necesara apelarea la un Agent Autorizat si fara plata unui tarif ci doar prin simpla accesare a bazei de date sale.
Multumesc mult de raspuns...din pacate in lumea in care traim trebuie sa te transformi in vanator pentru a nu risca sa devii o prada...va urez multa sanatate si...putere sa duceti mai departe aceasta misiune de a ajuta pe altii...sunteti picatura de lumina atunci cand calea se ascunde in nestiinta...Elena

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva electronică de garanții reale mobiliare Krys2485 Krys2485 Buna ziua, As vrea sa stiu cine are obligatia de a inregistra o ipoteca mobiliara in Arhiva Electronică de Garanții Reale Mobiliare. Inregistrarea trebuie ... (vezi toată discuția)
Inscriere arhiva ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, am un credit bancar pe 10 ani si dupa 8 ani de plata am intarziat la plata ratelor fapr ptr. care banca a cesionat creanta la o firma de recuperere. ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut garantat cu ipoteca, imprumutator pf straina anca.sabau anca.sabau Buna As avea o intrebare: Un cetatean roman a mostenit un teren, iar pentru plata impozitelor si taxelor a primit un imprumut de la un cetatean strain, pe ... (vezi toată discuția)