daca un avocat promite ceva .........iti i-a comision pentru ce promite si te duce cu vorba.......................nu face ce a promis , avocatul cum poate fi pedepsit????
@issa75
Mai intai discutati cu avocatul, sa va explice de ce a intreprins aceste demersuri si nu altele.
Dupa ce ati fost de acord cu onorariul si l-ati achitat, e cam tarziu sa va razganditi.
Totusi l-ati angajat pe acest avocat din motive care tin de convingerile si increderea dvs., asa ca cu el trebuie sa discutati. Explicati-i nelamuririle dvs. si vedeti ce vi se raspunde. Daca el a depus toate diligentele pt cauza, nu aveti ce sa ii reprosati. Daca nu le-a depus, puteti rezilia contratul de asistenta juridica si puteti solicita onorariul inapoi sau cota parte, in functie de actele indeplinite deja.
Cat despre plangeri la Barou sau la politie, cred ca sfaturile de mai sus sunt exagerate, mai ales daca provin de la un pretins coleg de breasla. In cazul de fata, o discutie amiabila pt intelegerea motivelor si procedurilor efectuate, cred ca este de preferat.
Nu va mai obositi. Am facut eu plangere la Barou si nu s-a luat nici o masura. Am ramas cu banii dati. Av. mea nu s-a prezentat la nici un termen, am pierdut procesul apoi s-a apucat de facut contestatii in numele meu desi eu i-am comunicat faptul ca nu am nevoie de serviciile acesteia. Dar ce credeti ca s-a lasat? A pierdut si contestatiile si am platit o mare suma de bani la sfarsitul procesului deoarece si contestatiile au fost pierdute. Puteti eventual sa ii faceti antireclama...atat!