avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperarea investitiei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperarea investitiei

daca eu am investit in inbunatatirea conditiilor de trai ale socrului meu( am tras apa si canal, am construit o baie cu pereti si toate utilitatile,o fosa septica,etc avind dovezi ( facturi, martori si poze care certifica ceea ce sustin) el bucurindu-se de aceste lucruri fara a-mi rambursa nimic, cum pot acum la impartirea bunurilor sa-mi recuperez investitia? Cind se va face succesiunea, nu cred ca vom ajunge la un acord. ce posibilitati am?
Cel mai recent răspuns: Daniela Elisabeta , utilizator 13:17, 9 Mai 2011
ma scuzati, va rog! nu inteleg.multumesc.
daca traiau socrii si doreati recuperarea investitiei de la ei nu puteati caci s-a prescris termenul.
daca a murit socrul,la succesiune sotul dv. ,ca mostenitor , cere drepturi de creanta pt. acele imbunatatiri
va multumesc mult! imi dati sperante!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teroare in casa socrului ContSters335391 ContSters335391 Buna ziua, Eu , sotul meu si copilul nostru traim in aceiasi casa cu socrii nostri de 12 ani. Socrul meu nu m-a suportat niciodata drept urmare au fost ... (vezi toată discuția)
Drepturile concubinei Lavinia pana Lavinia pana Bună ziua.as dori sa știu ce drepturi are concubina tatălui meu decedat în urma cu un an.în urma succesiunii s-au stabilit moștenitorii de drept, însă ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate în concubinaj grasunel grasunel Buna! Am si eu o intrebare;stau in concubinaj de 10 iar acum vrem sa construim o casa,bineînțeles ca va fi pe numele lui.In caz de despartire,eu ce drepturi ... (vezi toată discuția)