avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare pe per. nedeterminata in locul titularului in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare pe per. nedeterminata in locul titularului in CIC?

Buna ziua,

Am o mica nelamurire si sper sa ma puteti ajuta: urmeaza ca in luna august 2011 sa intru in CIC. Pentru postul meu, angajatorul poate sa ia pe cineva pe perioada nedeterminata sau o alta angajata care se intoarce din CIC cam in aceeasi perioada?
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: oana101983 , utilizator 08:21, 4 Mai 2011
Pe postul dvs se poate angaja numai cu c.i.m. pe durata determinata ... desi alti angajatori fac contrar acestei idei prevazute in art.81 lit.a C.mun.
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dar referitor la cealalta persoana care se intoarce din CIC dar nu mai vrea sa vina pe postul pe care a fost angajata? I se va modifica incadrarea si ......atat? Poate ramane pe postul meu pe per nedeterminata?
Va multumesc.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contr determinat radu68 radu68 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti o pers care este angajaya pe postul alteia(aceasta este in concediu de crestere a copilului),i se poate face contract de ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca pe perioada determinata-nedeterminata s_mari s_mari Se poate modifica un contract de munca pe perioada determinata in contract individual de munca pe perioada nedeterminata? daca da care este baza legala si cum ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata Mimi 2017 Mimi 2017 O persoana a fost angajata cu cim perioada determinata pana la revenirea in activitate a unei alte persoane aflate in cic, angajata la randul ei cu cim ... (vezi toată discuția)