Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

Angelyina 
	    	Utilizator

Angelyina 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Ghetu	                   

Pe data de 04 01 2020 circulam pe o stradă in fata se află o stradă cu sens unic din partea dreapta spre stanga 
Am redus viteza la maxim m-am uitat in ... (vezi toată discuția)
	                    Ghetu	                   

Pe data de 04 01 2020 circulam pe o stradă in fata se află o stradă cu sens unic din partea dreapta spre stanga 
Am redus viteza la maxim m-am uitat in ... (vezi toată discuția)

mdmilan	                   

Daca intr-o intersectie o directie are semn de \"Cedeaza trecerea\", iar cealalta directie nu are niciun semn („Drum cu prioritate”, „Intersecție cu un ... (vezi toată discuția)
	                    mdmilan	                   

Daca intr-o intersectie o directie are semn de \"Cedeaza trecerea\", iar cealalta directie nu are niciun semn („Drum cu prioritate”, „Intersecție cu un ... (vezi toată discuția)

curiozitate	                   

La iesirea de pe o straduta prevazuta cu indicatorul de \"cedeaza trecerera\" in una prioritara, cu sens unic de la dreapta la stanga, am avut accident cu o ... (vezi toată discuția)
	                    curiozitate	                   

La iesirea de pe o straduta prevazuta cu indicatorul de \"cedeaza trecerera\" in una prioritara, cu sens unic de la dreapta la stanga, am avut accident cu o ... (vezi toată discuția)