avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Actiune in instanta contributii PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Actiune in instanta contributii PFA

Buna ziua ! As dori sa de pun in instanta o actiune pentru inlaturarea obligatiilor de plata Pfa si rog pe cei ce pot sa ma ajute cu un model de actiune si la ce sectie trebuie sa o depun. Precizez ca am primit un titlul executoriu, am depus contestatie, si in urma acesteia vreau sa ma adresez instantei. Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere pentru cass Anamaria1302 Anamaria1302 Buna ziua. Am primit ( la fel ca multi altii) de la ANAF o decizie de impunere pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate prin care sunt ... (vezi toată discuția)
contestatie casa de asigurari de sanatate titlu executoriu dan cluj dan cluj Buna seara.Sant PFA domeniul Taxi,cu cateva zile in urma am primit de la Casa DE Asigurari De Sanatate a Judetului,o somatie si un titlu executoriu din care ... (vezi toată discuția)
Proces pe contencios administrativ si fiscal alexyxy alexyxy Sunt in proces civil cu Casa de Pensii ,si la Tribunalul Bucureti [apel] solutia a fost nefavorabila,in urma recursului la Curtea de Apel Bucuresti,solutia a ... (vezi toată discuția)