avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Definitivat dupa un an?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Definitivat dupa un an?

asa e
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 19 August 2004
Am auzit un zvon conform caruia sustinerea ex de definitivat s-ar putea face, mai nou, dupa numai 1 an de la admiterea in barou, odata cu inscrierea in acest asa-zis "barou particular", mai exact un institut de profil in acdrul Univ Maiorescu...Este posibil asa ceva?! Stie cineva ceva concret pe subiect? VA multumesc mult si anticipat!
despre ce vorbiti, fratilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere avocatura septembrie 2005 yadhira yadhira Buna ziua dragi colegi. Daca aveti experienta in legatura cu examenul de admitere in barou sau daca abia o sa-l sustineti in toamna asta si aveti idee de cum ... (vezi toată discuția)
Inscriere in tabel aandrra aandrra buna ziua, as vrea sa intreb daca promovand ex de primire in profesie la bucuresti, ma pot inscrie la iasi. am auzit ca exista si astfel de cazuri. acesta ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 ContSters67773 ContSters67773 Stiu ca este mult prea devreme sa vorbim despre modul in care se va desfasura examenul de primire in profesia de avocat 2010 ( Examenul de admitere in Barou), ... (vezi toată discuția)