avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene nerambursabile

am 26 de ani si dispun de 25 ha pamant agricol (prin concesiune)pe o perioada contractuala de 10 ani...nu dispun de utilajele necesare pentru a lucra acest pamant,,,ce va fii insamantat cu grau,porumb si cartof......intrebarea mea este urmatoarea:pot dispune de fonduri europene pentru a-mi procura utilaje pe aceasta perioada de timp si de ce acte am nevoie pentru a dispune de acesta fonduri.va multumesc
Cel mai recent răspuns: isaura , utilizator 20:59, 7 Mai 2011
Programul pe care il poti cel mai usor de accesat este :Instalarea tinerilor fermieri, Masura 112", insa chiar daca sunt 25 ha, culturile sunt foarte putin cotate insa daca aveti ceva animale, v-ar putea spori sansa de a obtine intre 10.000 si 25.000 Euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene cultivare grau gruianuandreeaeugenia gruianuandreeaeugenia lucrez 50,65ha,am semanat 30ha cu grau,in toamna 2011,cu nu pot depune proiect pe masura 112,sant considerat neeligibil, nu am istoric rol APIA. (vezi toată discuția)
Producator agricol autorizat Duma Liliana Duma Liliana Cultiv 7 ha porumb si 1 ha cartofi si vand produsele in piata si chiar de acasa pe baza certificatului de producator. Daca doresc fonduri europene pentru ... (vezi toată discuția)
Masura 112 adipro adipro Buna seara, As dori sa accesez fonduri europene pe masura 112 , insa fosta mea sotie in perioada cand eram casatoriti a beneficiat de aceasta masura. Este ... (vezi toată discuția)