avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... inregistrare nastere tardiva
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

inregistrare nastere tardiva

Buna ziua. putetı sa imi spuneti cam cat ma costa sa deschid o actiune pentru inregistrare tardiva a nasteri cu reprezentant avocat. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:06, 4 Mai 2011
Onorariul il negociati cu avocatul pe care il alegeti sa va reprezinte ... nu exista onorarii fixe ... fiecare avocat isi stabileste onorariul in functie de natura cauzei, de complexitate, de numarul de termene in care ar putea fi solutionata cauza, de reputata sa, etc.
Cererea este scutita de taxa de timbru.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2011
Mihaela Nevoie, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! imi puteti spune, va rog, ce suma se percepe de catre ... Zero2Zero2 Zero2Zero2 Buna ziua ! Imi puteti spune, va rog, ce suma se percepe de catre avocat, pentru reprezentarea in instanta la fiecare termen ? (vezi toată discuția)
Onorarii avocat bvlucretiu bvlucretiu Bună! Cum se stabileşte onorariul avocat de către avocatul care trebuie să te reprezinte într-un proces, există un tarif prestabilit în raport de ... (vezi toată discuția)