avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs sef serviciu la primarie de comuna
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs sef serviciu la primarie de comuna

am fost din 2009 pe functie contractuala ca sef birou, din septembrie 2010 s-a reorganizat si ne-a trecut pe toti din primarie pe functii publice, eu fiind trecuta pe functie de executie si nu pe conducere deoarece nu aveam 2 ani vechime la studii sup in domeniu am exercitat functia de conducere provizoriu cu acordul ANFP ului.in 2011 am primit prelungire pana la 30.06.2011. acu trebuie organizat concurs . intrebarea mea este daca eu am voie sa promovez neavand master si daca concursul se organizeaza de catre institutia prefecturii din judet sau se poate organiza chiar la anfp bucuresti.
Pentru ocuparea unei functii de conducere e obligatoriu sa fi absolvit master.
In ce priveste institutia care organizeaza concursul .... depinde de domeniul care urmeaza a fi coordonat ... vedeti legea 188/1999 (sunt cateva domenii in care ANFP organizeaza concursul - resurse umane, audit, etc).
e vorba de serviciu financiar contabil -primarie de comuna
Concursul se va organiza la sediul ANFP, de catre o comisie formata din 2 reprezentanti ANFP si 3 ai primariei. Anuntul de concurs va fi publicat in Monitorul Oficial partea III, pe site-ul ANFP si la sediul primariei. Momentan, conditia prevazuta de legea 188/1999 privind studiile de master pentru ocuparea unei functii publice de conducere este suspendata de la aplicare (vezi legea 284/2010).
sa inteleg ca la o primarie de comuna, exista un serviciu financiar-contabil cu 7 angajati, in afara sefului? :O
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2011
mihaicalinescu2005, utilizator
la nivel de comuna nu exista functia de sef serviciu

exista o nota in OG 9 / 10 (dupa care inca se stabilesc salariile) in care se specifica "se utilizeaza numai la orase"

Alte discuții în legătură

Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)
Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)
Sef serviciu la institutii bugetare lumi71 lumi71 Stiu ca la institutiile bugetare Seful de serviciu trebuie neaparat sa detina diploma de master, chiar daca studiile superioare sunt de lunga durata. Ceea ce ... (vezi toată discuția)