avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs sef serviciu la primarie de comuna
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs sef serviciu la primarie de comuna

am fost din 2009 pe functie contractuala ca sef birou, din septembrie 2010 s-a reorganizat si ne-a trecut pe toti din primarie pe functii publice, eu fiind trecuta pe functie de executie si nu pe conducere deoarece nu aveam 2 ani vechime la studii sup in domeniu am exercitat functia de conducere provizoriu cu acordul ANFP ului.in 2011 am primit prelungire pana la 30.06.2011. acu trebuie organizat concurs . intrebarea mea este daca eu am voie sa promovez neavand master si daca concursul se organizeaza de catre institutia prefecturii din judet sau se poate organiza chiar la anfp bucuresti.
am inteles corect: daca recrutez un functrionar public in functia temporară de sef birou nu este necesar masterul dar pentru functia publica definitiva este necesar masterul. De asemenea functionarii publici care la data publicarii modificarilor sunt în functia de sef birou au timp 5 ani să-şi faca masterul!!!!!!!
Da. Numai ca sunt primarii care solicita in anuntul de participare la concurs conditia ca participantul sa fie absolvent de master si atunci nu cred ca mai exista dubii, e clar ca trebuie sa fii absolvent. Depinde si de institutie, cred.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)
Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)
Sef serviciu la institutii bugetare lumi71 lumi71 Stiu ca la institutiile bugetare Seful de serviciu trebuie neaparat sa detina diploma de master, chiar daca studiile superioare sunt de lunga durata. Ceea ce ... (vezi toată discuția)