avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Primarie - autorizatie punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Primarie - autorizatie punct de lucru

M-am cam incurcat in actele pe care le cere Primaria BV pt autorizarea punctului de lucru, daca ma poate ajuta cineva cu explicatii =D>:
1. schita de incadrare in zona - o fac eu sau trebuie facuta de un topograf;
2.certificatul de neurmarire fiscala emis de Directia Fiscala -pai daca acum infiintez?
3.... deja ma pierd
Ce anume trebuie depus la primarie pentru autorizarea unui punct de lucru care desfasoara comert nespecializat intr-un sediu inchiriat?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioana ISVORANU , Consilier juridic 18:43, 4 Iulie 2008
Buna ziua!
Va referiti probabil la Acordul de Functionare (acesta se obtine de la primarie, dupa ce ati declarati punctul de lucru la registrul comertului).
Nu stiu ce anume cere primaria din BV, insa va pot spune ce anume cer primariile in Bucuresti, Constanta, Buzau, Mangalia, Slobozia, Ploiesti, Buftea, Otopeni.
1. Certificat inregistrare -copie
2. Copie act in baza caruia este detinut spatiul (contr. inchiriere, comodat etc)
3. Copie contract de salubritate
4. Copie certificat constatator pentru punctul de lucru/sediul la care se desfasoara activitatea (vi-l elibereaza registrul comertului la infiintarea punctului de lucru, in baza declaratiei model 2).
5. Schita a spatiului (poate fi facuta si de dvs.). Schita de incadrare in zona n-am pomenit pe nicaieri pana acum. Aceasta schita o fac inginerii topografi cand va intocmesc dosarul de cadastru. Puteti scoate o copie din dosarul de cadastru al imobilului.
6. taxa de 57 lei
7. Formular tip pe care il luati de la ei
Cu stima,
av. Silviu Serban
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2008
Cabinet de avocat Silviu SERBAN, Avocat
Sa inteleg ca trebuie neaparat facut si un contract de salubritate?
Pana acum n-am intalnit caz in care sa nu se ceara.
Cu stima,
av. Silviu Serban
Va rog sa mai intrebati la primarie
1. Centrul de Informatii pentru Cetateni
Adina Donosa
Adresa: B-dul. Eroilor nr. 8, parter, cam. 1
Telefon: +40 268 472627
Fax: +40 268 472627
2. Directia Juridica si de Administratie Publica Locala
Director directie Lidia Stanculescu
Adresa: b-dul. Eroilor nr. 8, etaj, CAMERA 108
Telefon: +40 268 416550, int. 132
Fax: +40 268 410332
3. Biroul Autorizare Activitati Economice si Control Comercial
Sef birou Attila Kope
Adresa: B-dul Eroilor nr.8, camera 11 si camera 35
Telefon: +40 268 416550, int.194 si int. 264
Email: aaec@brasovcity.ro
Descriere activitate: Asigura autorizarea pentru desfasurarea de catre persoane fizice a unor activitati economice în mod independent, precum si pentru înfiintarea si functionarea de asociatii familiale, punând în aplicare Legea nr. 300/2004;
Întocmeste referatele si dispozitiile de primar referitoare la aprobarea emiterii, completarii/modificarii, suspendarii sau anularii autorizatiilor de constituire a asociatiilor familiale si persoanelor fizice, cu respectarea prevederilor H.G. nr 1766/2004;
Asigura instrumentarea si solutionarea în termenele si în conditiile prevazute de lege a tuturor solicitarilor persoanelor fizice sau juridice transmise serviciului prin intermediul Centrului de Informatii pentru Cetateni;
În vederea eliberarii certificatului de înregistrare, Serviciul Autorizare Activitati Economice si Control Comercial ia masurile pentru obtinerea cazierului fiscal si dovada rezervarii denumirii firmei, necesare pentru emiterea autorizatiei si trimiterea acesteia în copie certificata conform cu originalul la Oficiul Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Brasov;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un nou punct de lucru trebuie sa obtina autorizatiile necesare inainte de inceperea activitatii? edera2002005 edera2002005 de curand am deschis un punct de lucru nou si am dus la reg com actele urmand sa mi le elibereze luni 07.07.2008. Am deschis activitatea la noul punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Srl Adrian1978 Adrian1978 daca infintez un srl am nevie de vreo autorizatie de la primarie???? (vezi toată discuția)
Actele necesare autorizarii unei activitati secundare Biara Biara de ce acte am nevoie pentru autorizarea unui obiect de activitate secundar (este cuprins in actul constitutiv al societatii), am inteles ca pentru a fi in ... (vezi toată discuția)