Buna ziua.
Am fost angajat la o firma de distributie , unicul angajat de la un punct de lucru.
In primele luni am fost singurul angajat, pe urma au mai fost in probe 2 persoane , la diferenta de 1 luna intre ele, dar care au pecat foarte repede (3-4 saptamani).
Fiind singurul angajat al punctului de lucru, am avut si sarcina de a tine registrul de casa, chiar daca , nici in acest moment, dupa 2 ani, nu am semnat nici o fisa a postului.
Dupa aproape 6 luni de la angajare, a mai venit un coleg , care , in momentul in care a preluat casa si actele a observat lipsa.
mentionez ca eu operam registrul de casa doar in momentul in care , o colega de la sediul central, introducea in programul de gestiune-contabilitate actele trimise de mine.
Au fost cazuri cand s-au pierdut documente, si ma gandesc , chiar sa nu fie o "manareala".
In acest moment vreau sa imi dau demisia, dar imi este frica .....ar putea sa ma dea in judecata?
cum as putea sa ma apar in instanta, tinand cont ca dupa 2 ani de zile inca nu am semnat fisa postului? si mai sunt alte probleme de "organizare interna".
In instanta trebuie sa dovediti ca acel act l-ati semnat sub presiune sau ca prejudiciul nu a fost cauzat de catre dvs ..trebuie sa explicati modul in care se efectua circulatia documentelor si a incasarii banilor.
Nu cred ca-ti va da lichidarea pana nu platesti paguba.
Care ar fi temeiul de drept al refuzului angajatorului in sensul neeliberarii notei de lichidare? ...
Este o absurditate acest lucru, plata prejudiciului vs eliberarea notei de lichidare . suna a santaj , a infractiune prevazuta si pedepsita de Codul penal.
Delapidare
etta
un salariat al unei societati comerciale a iesit in uma inventarului facut de catre administratorul societatii cu o lipsa in gestiune de 2000 lei. acesta poate ... (vezi toată discuția)