avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

trebuie sa angajez pe cine in functia de mecanic sef pe u vapor pestaurant si nu stiu ce salariu nsa-i pun pe contract .va rog ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 6 Mai 2011
da restaurantul face croaziere pe dunare
RACF a scris:

da restaurantul face croaziere pe dunare

Atunci avem :
1. CCM aplicabil este CCM ramura Turism aplicabil la nivel de entitati juridice
clasificate din turism - unitati de cazare si alimentatie publica, agentii de turism, de agrement si transport,de invatamant turistic, precum si alte unitati prestatoare de servicii turistice.

2. Salariul minim este cu cel putin 10% mai mare decat salariul minim pe economie ... in speta, salariul minim este de 737 lei brut lunar.

3. Pentru muncitori calificati coeficientul de ierarhizare = 1,4 ... deci salariul minim trebuie sa fie in valoare de 1032 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar minim pe economie ptr agent turism atalinna atalinna Care este salarul minim pe economie ptr un agent de turism cu studii superioare angajat la o agentie de turism touroperatoare cu contract de 4h?Multumesc. (vezi toată discuția)
Salar minim 2011 pe economie ptr cei cu studii superioare atalinna atalinna Buna ziua.Va rog sa imi precizati care este salariul minim pe economie ptr cei cu studii superioare.Am inteles ca din 2011 sunt o serie de modificari in acest ... (vezi toată discuția)
Salariu de baza brut lunar pt.un necalificat gabitza1980 gabitza1980 cu ce salariu poate fi angajat un necalificat, o persoana cu studii medii si o persoana cu studii superioare? (minim) (vezi toată discuția)