avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale procura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

procura

administratorul a doua societatii comerciale a facut o procura notariala catre o persoana fizica(angajata pe una din societati) pentru a administra ambele societati, inclusiv pentru reprezentarea in fata tuturor organelor statului si nu numai. La sediul societati au venit in control cei de la Autoritatea Nationala a Vamilor pentru un control inopinat. Persoana imputernicita nu cunostea situatia societatii si a spus verbal reprezentatilor de la Vama ca nu poate arata documentele intrucat nu cunoaste situatia si sa stabileasca o alta data in care sa prezinte situatia societatii pentru a se putea informa. Am primit invitatie pentru a doua zi.un termen prea scurt pentru a intelege situatia societatii. Ce raspundere are persoana imputernicita.
Cel mai recent răspuns: rtek , utilizator 23:28, 5 Mai 2011
?
negrila a scris:

hmmm, si daca nu arata actele societatii ce o sa pateasca imputernicittul? cine il trage la raspundere pe imputernicit?

V-am spus ceva mai sus! Cel care a dat mandatul! Administratorul se va putea indrepta in regres impotriva mandatarului , solicitand acoperirea/ indreptarea pagubelor aduse in exercitarea mandatului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare acte soc.com datacom datacom Buna ziua.Am fost asociat unic si administrator al unui srl. In febr.2010 am facut la notariat un acord si o procura speciala prin care - imputernicesc cu ... (vezi toată discuția)
Dovada calitatii de reprezentant ContSters22096 ContSters22096 in cadrul unui dosar consilierul nostru juridic s-a prezentat avand o imputernicire semnata de directorul general al societatii \"act sub semnatura privata\" ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pt a reprezenta sc mihamagda mihamagda Buna ziua , Am o societate in care sunt asociata 50% . Amandoi administratori . Pot imputernici o terta persoana pentru a reprezenta soc in locul meu in ... (vezi toată discuția)