ContSters181996 
	    	Utilizator

ContSters181996 
	    	Utilizator	    

lazu 
	    	Utilizator

lazu 
	    	Utilizator	    

lazu, utilizator
 lazu, utilizator 	
			 MONICA ROXANA Voinea 
	    	Consultant credite si finantari

MONICA ROXANA Voinea 
	    	Consultant credite si finantari	    

lazu 
	    	Utilizator

lazu 
	    	Utilizator	    

lazu, utilizator
 lazu, utilizator 	
			~ final discuție ~
 nimenea	                   

Bună ziua! Tatăl meu a decedat în 14 august 2023. Ca si moștenitori sunt mama și 2 copii. Am vrea sa demaram succesiunea după decesului tatălui. Ca si ... (vezi toată discuția)
	                    nimenea	                   

Bună ziua! Tatăl meu a decedat în 14 august 2023. Ca si moștenitori sunt mama și 2 copii. Am vrea sa demaram succesiunea după decesului tatălui. Ca si ... (vezi toată discuția)

Alina Cretu	                   

Un barbat decedat in urma cu 1 luna are ca mastenitori pe fiica sa si pe cei treii nepoti(fii fiului sau vitreg-mort in urma cu aproximativ 20 de ani).Pamantul ... (vezi toată discuția)
	                    Alina Cretu	                   

Un barbat decedat in urma cu 1 luna are ca mastenitori pe fiica sa si pe cei treii nepoti(fii fiului sau vitreg-mort in urma cu aproximativ 20 de ani).Pamantul ... (vezi toată discuția)

michaela13	                   

Speta e asa: bunica decedeaza, trebuie facuta succesiunea, dar activul depaseste pasivul, iar sotul bunicii refuza consultarea documentelor de creditare la 5 ... (vezi toată discuția)
	                    michaela13	                   

Speta e asa: bunica decedeaza, trebuie facuta succesiunea, dar activul depaseste pasivul, iar sotul bunicii refuza consultarea documentelor de creditare la 5 ... (vezi toată discuția)