avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de concediere fara numãr de înregistrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de concediere fara numãr de înregistrare

Mi s-a inmanat o copie a deciziei de concediere care nu are număr de înregistrare la registratura angajatorului. Ce pot face in acest caz? Pot contesta in instanta decizia chiar daca nu are acest numar de inregistrare? Trebuia sa primesc decizia in original? Copiile ramase la angajator ar putea sa aiba nr de inregistrare, dar copia pe care am primit-o contine numai data emiterii, semnătura si ştampila angajatorului.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 6 Mai 2011
Da , se poate contesta in instanta acea decizie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de concediere muntean72 muntean72 Buna ziua. As dori sa stiu daca o decizie de concediere este valabila fara antet. fara nr de inregistrare, doar cu o stampila a directorului de subunitate. In ... (vezi toată discuția)
Decizie autentica ?! mirah mirah Decizia de concediere in baza art 65 cm. nu contineconform art74 alin.d lista tuturor locurilor de munca disponibile in unitate ;instanta poate lua in ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim art 65.alin1 ramonarav ramonarav Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: la reintoarcerea din concediul de crestere a copilului am fost 'intampinata' cu decizia de desfacere a ... (vezi toată discuția)