avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Relocare in caz de rezidenta in alt judet al ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Relocare in caz de rezidenta in alt judet al magistratului stagiar

Va salut! Dupa cei 2 ani de stagiu la INM cei 3 ca magistrat stagiar se pot exercita la judecatoriile din judetul in care domiciliaza magistratul stagiar? ... sau macar exista o mare probabilitate in acest sens???
Cel mai recent răspuns: blue ray , utilizator 18:55, 8 Mai 2011
După cei doi ani de INM (care nu sunt ani de stagiu) urmează stagiatura de un an (în fapt, un an jumate), locurile de stagiu fiind repartizate în urma opţiunilor, în ordinea mediilor. Se poate să prinzi loc acasă, se poate să nu.
Pai si daca nu prinzi loc acasa ti se da vreo casa ceva in judetul in care muncesti? Sau macar bani de chirie?

Am inteles ca magistrati stagiari primesc cam 2000 Roni pe luna nu?
Nu, au salariul ceva mai mare de 2000 lei, din câte ştiu. ªi li se decontează chiria în limita plafonului stabilit pentru respectiva localitate.
Pai si cum... ai intrat la INM... gata ai peste 500 de euro si deducere chirie...? Ar fi beton...!:O
Nu chiar. Io îţi vorbeam de perioada de după absolvirea INM, aia e stagiatura. Pe perioada celor doi ani de INM auditorii au o bursă (în jur de 1500 lei) iar cazarea le e asigurată în limita locurilor din căminul INM-ului.

Alte discuții în legătură

Auditor de justitie incube incube salut! are cineva idee care este indemnizatia unui auditor de justitie akum? (vezi toată discuția)
Ce inseamna viata in inm si dupa inm?! cosmina2010 cosmina2010 Buna ziua! Imi cer scuze daca subiectul deschis de mine a mai fost tratat pe acest forum! Sunt studenta in anul al IV - lea in cadrul ... (vezi toată discuția)
Inm maria20 maria20 buna ziua. as dori daca se poate sa ma informati cat sunt taxele aproximativ la institutul national de magistratura. sunt taxe anuale? si in principiu cat ma ... (vezi toată discuția)