avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... auditor de justitie
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

auditor de justitie

salut! are cineva idee care este indemnizatia unui auditor de justitie akum?
Cel mai recent răspuns: blue ray , utilizator 23:37, 15 Ianuarie 2010
Anul I e 1.400 ron, din anul II se mareste in 2 etape, 1.600 si 1.800.
:((
e cam putin...
imi poti spune te rog si cat castiga un procuror sau judecator stagiar?
in prezent salariul meu ajunge la 2000 ron si nu stiu daca merita sa ma agit..
merci frumos
Pai te poti uita pe legea asta unica si fermecata a salarizarii. Pana la intrarea ei in vigoare salariul stagiarului se-nvartea pe la 2000-2000 si ceva, in functie de vechime. Pe de alta parte, daca doar salariul te atrage spre profesia asta, renunta, nu vei fi multumit.
Am deschis un subiect nou ce include si aceasta problema

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2009
dislexic, utilizator
despre cazare la inm....daca nu prinzi loc in caminul inm (si poate nici nu vrei), ai posibilitatea sa ti se deduca, chiar si intr-o anumita mica parte, chiria particulara? sau e fiecare pe banii lui?
si despre concediile auditorului d ejustitie....beneficiaza de concediu pt cresterea copilului?in ce conditii, pt ca asta ar duce automat la amanarea macar cu 1 an a cursurilor, si deci, si a absolvirii....
daca sunt auditori care au facut acest lucru, rog sa posteze pt mai multe detalii
multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Relocare in caz de rezidenta in alt judet al magistratului stagiar Iulian81 Iulian81 Va salut! Dupa cei 2 ani de stagiu la INM cei 3 ca magistrat stagiar se pot exercita la judecatoriile din judetul in care domiciliaza magistratul stagiar? ... ... (vezi toată discuția)
Viata unui auditor de justitie Robert MM Robert MM Buna ziua ! As dori sa stiu daca se poate de le cineva care este sau a fost in ultimii ani auditor in justitie “cum este viata la INM”? Cum se desfoara ... (vezi toată discuția)
Dupa facultatea de drept as vrea sa intru la inm si sa optez pentru procuror criminalist OanaUngureanu OanaUngureanu Buna seara! Sunt eleva la profil de filologie bilingv engleza si pe zi ce trece ma gandesc din ce in ce mai serios la Drept. Ideea e ca as vrea dupa drept sa ... (vezi toată discuția)