avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intrebare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intrebare

daca o firma platitoare de tva livreaza marfa in UE trebuie sa fie inscrisa in reg. op. intercomunitari...?? deci nu face achizitii , doar livrari !
Cel mai recent răspuns: LUMINITA TURCU , Consultant fiscal 07:38, 7 Mai 2011
Da,trebuie sa sa inregistreze in ROI conform art. 158 indice 2 din Codul Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl nou neplatitor de tva a achizitionat din spania produse de 14 300 euro , devine platitor de tva in urma acestei achizitii? hilo hilo un srl infiintat in luna noiembrie 2010 ca fiind neplatitoare de tva a achizitionat dintr-un stat membru ue adica spania confectii in valoare de 14 300 ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in scopuri de tva si registrul operatorilor intracomunitari  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Operatiunile intracomunitare pentru care este obligatorie inscrierea in ROI sunt:[/b] - livrari intracomunitare de bunuri care au locul in Romania si care ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara firma neplatitoare de tva irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu unraspuns in urmatoarea problema.Firma din Romania neplatitoare de tva doreste sa faca o achizitie intracomunitara de la o ... (vezi toată discuția)