avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

care sunt pasii pe care ii fac pentru a angaja 2,3 oameni mentionez ca sunt un tanar debutant cu un srl-d ,ce am de facut un primul rand,unde ma adresez imai intai si dupa aceea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:41, 8 Mai 2011
1. In primul rand trebuie sa copiati de pe site-ul de mai jos , programul REVISAL (v.2.0.6) si patch-urile de actualizare ale acestuia
[ link extern ] /
Instalati programul pe calculator.

2. Incheiati c.i.m. cu cele trei persoane ... c.i.m. il incheiati in dublu exemplar, unul la dvs si unul la salariat.

3. C.i.m. se inregistreaza si se transmite prin REVISAL cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariat.

4. Acesta se transmite registrul in forma electronica la inspectoratul teritorial de munca in a carui raza teritoriala aveti sediul.

5. De asemenea, pentru a nu mai merge la ITM sa-l depuneti pe suport magnetic puteti cere eliberarea unei parole pentru transmiterea online a REVISAL-ului.
Model de cerere pentru eliberarea parolei gasiti aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi angajare persoane in srld victorb93 victorb93 Buna ziua. As dori sa aflu care sunt pasii exacti pentru inceperea angajarilor. Ideea este ca noi suntem o firma abia deschisa(SRLD) si avem cateva probleme ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, VA ROG MA AJUTATI CU PROCEDURA OPERAŢIONALĂ GENERALĂ COMPLETARE SI TRANSMITERE - ... REVISAL (vezi toată discuția)
Revisal nou - nerecunasterea parolei vechi elga50 elga50 Eu am depus pe portalul ITM - in varianta veche REVISAL-ul. In varianta noua, [u]parola nu mai este recunoscuta[/u]. Am fost la ITM unde am primit niste ... (vezi toată discuția)