Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

leahuflori 
	    	Utilizator

leahuflori 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
 Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane 	
			~ final discuție ~
 mikey33	                   

Asi dori sa stiu care alte venituri mai sunt luate in calcul pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului.De exemplu venitul din dividente sau ... (vezi toată discuția)
	                    mikey33	                   

Asi dori sa stiu care alte venituri mai sunt luate in calcul pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului.De exemplu venitul din dividente sau ... (vezi toată discuția)

loredanaelena	                   

am si eu o problema, lucrez de foarte putin timp ca inspector personal la o firma care a avut oamenii in somaj tehnic cf ordonantei 92/2009. printe acestia si ... (vezi toată discuția)
	                    loredanaelena	                   

am si eu o problema, lucrez de foarte putin timp ca inspector personal la o firma care a avut oamenii in somaj tehnic cf ordonantei 92/2009. printe acestia si ... (vezi toată discuția)

ioana2525	                   

Daca firma la care lucrez ma obliga sa-mi dau demisia pentru lipsa rezultate pot cere somaj tehnic? Cat mi se plateste pe luna, cum ... (vezi toată discuția)
	                    ioana2525	                   

Daca firma la care lucrez ma obliga sa-mi dau demisia pentru lipsa rezultate pot cere somaj tehnic? Cat mi se plateste pe luna, cum ... (vezi toată discuția)