avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubire contract vinzare cumparare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubire contract vinzare cumparare

buna ziua.,am cumparat o casa acum 3 ani ,iar ,acum am constatat ca avea vicii ascunse.,adica nu s-a respectat proiectul de mansardare,nici la constructia acoperisului nici al placii.problema este ca acoperisul ,a cazut.intrebarea este ,merg pe asigurari sau proces civil.am asigurare ,deoarece casa este luata cu credit.multumesc
Cel mai recent răspuns: susi_dan , utilizator 13:19, 9 Mai 2011
Din tot ce ne aratati pe forum, asigurarea facultativa a locuintei nu prea va ajuta pt ca defectul constatat nu este asigurat ca viciu de constructie. Aici este vorba de un proces impotriva constructorului. Polita de asigurare v-ar fi despagubit daca daunele proveneau dintr-un cutremur, dintr-o cadere a unui corp peste cladire etc. In conditiile de despagubire la excluderi veti gasi ca viciile de constructie sau nerespectarea proiectului sau a materialelor nu se despagubesc. Angajati-va un avocat si actionati in instanta constructorul. Succes!
nu este o polita de asigurare facultativa ,este o polita de asigurare completa a locuintei,cesionata in favoarea bancii.am inteles ca daca s-ar ajunge la un proces ,ar fii citata si banca ,sii ,cred eu ,ar fii de bine pt mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme acoperis casa zimplu zimplu Buna ziua, casa parintilor mei este situata intr-o zona rurala unde nu sunt riscuri de inundatii, cutremur sau alunecari de teren. Casa este construita undeva ... (vezi toată discuția)
Probleme casco bcr asig. erikahd erikahd Va rog sa ma ajutati.Am asigurare casco la o masina luata in leasing prin bcr .Acum doua luni in timp ce conduceam am simtit o lovitura si un zgomot puternic ... (vezi toată discuția)
Dauna refuzata de asiguratorul locuintei (furtuna) dragosverban dragosverban Buna ziua ! Am o casa asigurata cu polita PAD si polita facultativa completa (am lucrat in asigurari si stiu despre ce este vorba). In noapte de ... (vezi toată discuția)