avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă propaganda homosexuala ?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

propaganda homosexuala ?

De curand am primit asta prin email.
[ link extern ] /

Ideea ca homosexualitatea ar fi un fel de boala care se transmite pe cale ideologica ... biiine, marturisesc ca am ras cu gura pana la urechi pentru ca nu mi se pare firesc sa te temi ca te vei molipsi si vei incepe sa faci ceva COMPLET neatragator doar pentru ca ai fost bombardat cu "propaganda" ... de orice fel ar fi ea.

Orice reprezentare explicita a sexualitatii umane este inadecvata pentru a fi aratata copiilor pentru un motiv foarte simplu:
1) Omul foloseste unul din trucurile evolutive numit neotenie care presupune ca anumite caractere infantile se pastreaza la maturitate sau o anumita perioada dupa copilarie (nu suntem singurii care o facem).
2) In cazul nostru, uriasul si minunatul creier destept al omului se maturizeaza la vreo 8-10 ani dupa ce se petrece maturizarea sexuala. Maturizarea sexuala se petrece pe la 13-14 ani insa cea mintala intarzie pe drum pana pe la 20.
3) Asadar, reprezentarile sexuale de orice fel facute in fata celor care au maturitate sexuala dar nu o au si pe cea intelectual-emotionala este rea pentru ca-i indeamna sa faca sex pe cei care, din cauza incompletei dezvoltari, isi pun in pericol sanatatea facandu-l. Punct.

ANUNTUL mazgalit de zeloti nu indemna insa la sex (nici hetero, nici homo) ci la toleranta. Iar mazgalirea lui este un semn de intoleranta.


Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2011
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Este foarte greu sa poti incerca iesirea din pestera lui Platon.

Observati-i cu atentie pe cei care hulesc homosexualii. Sunt sigur ca fiecare dintre voi cunoaste o asemenea persoana.
Ma refer la persoanele inversunate cu adevarat, cam cum sunt cei din vreo asociatie din-asta cum e Noua Dreapta.
Trebuie sa ai o viata tare trista ca sa iti irosesti energia urand homosexualii.
Cunosc destule persoane erudite, care sunt foc si para daca aud de homosexuali, motivand asta prin faptul ca le e frica pentru copilul lor..sa nu ajunga sa cada in pacatul asta. Aceleasi persoane compara homosexualii cu pedofilii. Asta e o idiotenie. Asta e, prejudecatile sunt sigur ca ajuta foooarte mult.

Pentru o tara cum e Romania, care a trecut prin perioada socialista, subiectul homosexualitatii este greu de digerat. Dar, ce sa zic..faptul ca societatea romaneasca este atat de incuiata si reticenta la asa ceva, este de un real ajutor pentru progresul ei. Asta se vede imediat cum ai iesit din casa.
Cei din articolul de pe acel blog aratat de ubik, sunt niste tristi...in adevaratul sens al cuvantului :)

Ok, e greu sa fii homosexual in Romania, dar asta e, viata nu e dreapta. Prin propaganda se incearca sensibilizarea societatii prin ai ei membrii, cu privire la problemele pe care le intampina un homosexual. Si eu am probleme ca heterosexual. Nu toate femeile pe care le intalnesc ma plac. :))
Se bat campii la greu in a noastra tarisoara.
Asa se intampla cand nu ai ceva mai bun de facut cu timpul tau.
Ooo, ce companie placuta! eumarian, Silvia, Diana :bow:
eumarian a scris:

daca cineva merge la psiholog si-i zice ca e lesbiana si vrea tratament, respectivul o s-o dea afara (in zambete), pentru ca e batut in cuie ca nu se poate trata.

Dar daca merg eu la psiholog si zic ca-s lesbiana? :O Hmmm ? Parca vad cum o sa-i piara zambetul :giggle:
Chestiunea cu predispozitia genetica catre homosexualitate mi se pare o stupizenie. Nu vad nici o justificare evolutiva pentru ca sa existe asa ceva si nici nu vad cum s-ar fi transmis aceasta predispozitie generatie dupa generatie.
Insa nici nu cred ca ne alegem de cine sa ne indragostim. Dar aici nu discutam despre asta ci despre toleranta.
Toleranta nu inseamna incurajare ci doar faptul ca legea si societatea nu au vocatie in zona intimitatii sexuale, indiferent cum se desfasoara acestea, si ca e treaba fiecaruia CUM si cu CINE face sex. Atat.


Dar daca merg eu la psiholog si zic ca-s lesbiana?


=D>Cred ca scrie o trimitere la psihiatru. Desi cred ca avem un psiholog pe Forum, poate stie mai bine:)

Daca-mi mai permiteti o poanta, cica acum 4 ani a fost Ahmadinejan (presedinte Iran, ultra-conservator) in New York pt Reuniunea ONU. Presa americana foarte suparata pe situatia drepturilor gay in Iran (tocmai fusesera spanzurati doi pentru asta), il intreaba pe Ahmadinejan:
- De ce e situatia asa de grea pentru homosexualii din Iran?
- Care homosexuali? Am avut doi, i-am depistat si spanzurat! In Iran nu sunt homosexuali! :rofl:

Si asa negand realitatea, Republica Islamica a Iranului este statul cu cele mai multe schimbari de sex din lume. Adica statul iti subventioneaza sa devii femeie, doar ca sa nu recunoasca ca exista aceasta "abominatie". Toleranta e importanta tocmai pentru a nu ajunge la asemenea situatii :whistle:
Silvia (godspeed) m-a citat mai sus insa a omis sa citeze esentialul a ceea ce scrisesem. Asadar, ma autocitez:
u.b.i.k. a scris:

Haideti sa vedem daca ceea ce-l defineste pe Oscar Wilde este uimitoarea sa inteligenta sau faptul ca facea sex cu George (de fapt cred ca-l chema Alfred);

Acelasi lucru e valabil si privitor la eminentul profesor Alain Turing si la multi altii.
Pun o intrebare romanului mediu, umilului si naivului "om de munci". Asadar, daca ati afla ca medicul care v-a salvat viata este homosexual ce ar conta mai mult pentru d-voastra? Cu cine face el sex sau ca v-a salvat viata? Deoarece raspunsul este evident incerc doar sa va conving sa-l tolerati pe medicul acela asa cum este el, pentru ca nu ceea ce face el in pat are valoare sociala ci cee ce face in sala de operatii.
u.b.i.k. a scris:

Silvia (godspeed) m-a citat mai sus insa a omis sa citeze esentialul a ceea ce scrisesem. Asadar, ma autocitez:
u.b.i.k. a scris:

Haideti sa vedem daca ceea ce-l defineste pe Oscar Wilde este uimitoarea sa inteligenta sau faptul ca facea sex cu George (de fapt cred ca-l chema Alfred);

Acelasi lucru e valabil si privitor la eminentul profesor Alain Turing si la multi altii.
Pun o intrebare romanului mediu, umilului si naivului "om de munci". Asadar, daca ati afla ca medicul care v-a salvat viata este homosexual ce ar conta mai mult pentru d-voastra? Cu cine face el sex sau ca v-a salvat viata? Deoarece raspunsul este evident incerc doar sa va conving sa-l tolerati pe medicul acela asa cum este el, pentru ca nu ceea ce face el in pat are valoare sociala ci cee ce face in sala de operatii.


Adalbert (u.b.i.k):bow: a completat citatul, dar a omis sa citeze si replica mea :)
"
The point is… Wilde a inteles ca, metaforic vorbind, “prostitutia(sau pseudonormalitatea) trebuie pastrata in afara zidurilor urbei”; a avut totusi o familie heterosexuala (eram totusi in toiul puritanismului englez, apropo de presiunea sociala) iar cand si-a dat seama ca Alfred ii permitea apropierea intima doar de dragul perpetuarii legaturii intelectuale dintre ei, a intrerupt acest mod de interactiune, realizand ca l-a sedus pe tanarul student.Cu alte cuvinte, va exista mereu o modalitate pentru…initiati sa-si traiasca mofturile, dar aceasta nu inseamna ca ceea ce-I permis Cezarului… Da libertate neinitiatului si el/ea o va interpreta drept libertinism.Sunt 5000 de ani decand s-au pastrat doar cateva principii ce tin de “common sense”. De ce am dori acum sa cedam la presiunile unor grupuri de interese care isi doresc sa instaleze anomia si sa ne manipuleze cu facilitate ?Si inchei cu un citat de Wilde: “There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.”

Cat despre toleranta fata de profesionistul din om, nu cred ca un om rational isi va alege vreodata profesionistul cu care vrea sa lucreze in functie de orientarea sa sexuala. Intoleranta mea se manifesta doar in privinta propagandei sexuale explicite de prost gust. Call me a blockhead but... imi displace pana si ideea de exprimare exhibitionista in public a gesturilor de atractie fizica la cuplurile hetero:">

Alte discuții în legătură

Avocatnet 2014: nicusor are doi tati Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Un spamer foarte incapatanat mi-a trimis acum vreo doua zile un email pe care inainte sa-l sterg l-am deschis dintr-un fel de curiozitate aproape morbida de ... (vezi toată discuția)
Legalizarea consumului de droguri si a prostitutiei - argumente pro si contra ContSters98240 ContSters98240 Citesc, astazi, in Libertatea \"Comisia prezidenţială propune legalizarea consumului de droguri şi a prostituţiei\" ... ... (vezi toată discuția)
Casatoriile intre toate sexele sau cat de mare este gradina domnului Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Motto:[b] In politica prostia nu este niciodata un handicap[/b] [b]Unu. [/b] Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la politicienii romani, la biata ... (vezi toată discuția)