avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Declaratia de avere in cazul in care functionarul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Declaratia de avere in cazul in care functionarul public a avut raportul de serviciu suspendat

Un funcţionar public care in anul 2010 a avut raportul de serviciu suspendat depune declaratia de avere si interese? (si-a reluat activitatea in aprilie 2011). În speranţa unui răspuns, Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 10:01, 9 Mai 2011
Art. 4 alin. 2 din legea nr. 176/2010, spune ca "persoanele suspendate din exercitiul functiei...pentru o perioada ce acopera integral un an fiscal, vor actualiza declaratiile in termen de 30 de zile de la data incetarii suspendarii".
In consecinta, daca persoana in cauza a avut raportul de serviciu suspendat tot anul 2010, ar trebui sa-si reactualizeze declaratiile in 30 de zile de cand a revenit pe functia publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare raporturi de serviciu, obligatie completare declaratii de avere si interese? iia iia Daca un functionar public solicita suspendarea raporturilor de serviciu pentru ingrijire copil pana la doi ani, are obligatia sa completeze declaratia de avere ... (vezi toată discuția)
Actualizare declaratie avere si interese la incheierea colaborarii costud costud O perioada am detinut o functie pentru care depuneam anual declaratie de avere si interese. In martie 2015 am renuntat la respectiva functie si mi s-a ... (vezi toată discuția)