Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Multumesc pentru idee! Probabil este un fel de "small court"...
Nu pot comenta mai mult atita timp cind observ cum se doreste(de anumiti avocati,restul sa ma scuze) descurajarea mea (nu prea inteleg insa motivul)....eu ma mir ca nu mi se recomanda..sa le donez lor apartamentul..in fond ..nu au saracii!:D
Daca revenirea in tara nu este urgenta...atunci ce alte conditii /dovezi as putea invoca?
Cit priveste consultarea d-vostra...o fac tocmai pentru ca nu sint in Ro, nu stiu legile si nu pot fi "face to face" cu avocatul.
Astfel, va intreb: ce prevedea contractul dv.?
De ce nu i-ati scos afara la prima problema cu ei?
Cum ati platit impozit pe bani neincasati, ca legea nu spune asta... Nu v-a obligat nimeni sa declarati ceea ce nu s-a platit...
Ati prevazut vreo garantie in contractul de inchiriere?
Cand ati trimis notificarea cu 60 de zile inainte, avand in vedere ca nu prea va mai intelegeati cu ei, de ce nu le-ati introdus si dosarul in instanta (se poate introduce si inainte de expirarea termenului contractual in cazuri de locatiune). Obtineati aproape evacuarea la termen...
Faptul ca legea va da dv. unele parghii legale nu inseamna ca le si baga in traista... si nici nu inseamna ca e proasta doar pentru ca cineva nu apeleaza la intocmirea de contracte si notificari corespunzator tuturor drepturilor pe care le are.
In notificare, cum ati argumentat nevoia sa evacueze, cate daune le-ai cerut si in ce baza?
Si tot asa, multe-multe intrebari.