avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

buna ziua. daca am nascut in septembrie 2010, si doresc sa mai dau nastere unui copil pana in sept. 2012, voi avea dreptul la al doilea copil de indemnizatie sau nu ?
si cum va fi socotit? tin sa precizez mi-au dat de inteles ca dupa incheierea conced. de crestere copil, nu ma mai pot intoarce la servici. este mai complicata situatia.
va multumesc . o zi buna
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:10, 10 Mai 2011
mirela.13:
Da, veti beneficia de indemnizatie de somaj daca in ultimele 24 de luni aveti 12 luni cotizate la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea celui de al doilea copil oana_pop oana_pop Buna ziua, As avea nevoie de ajutor pentru cateva detalii legate de Concediul crestere al doilea copil. In prezent ma aflu in CCC1 pentru 2 ani, copilul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil salavastruiuliana salavastruiuliana Bună ziua, Vă rog să-mi oferiți câteva lămuriri pentru situația următoare: mi s-a aprobat cererea primire indemnizație creștere ... (vezi toată discuția)
Somaj, concediu crestere copil bobu_elena bobu_elena Buna ziua.Ma aflu in momentul de fata in concediu de crestere copil de 2 ani.In acelasi timp sunt si insarcinata in luna a 3-a cu al doilea copil. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)