avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Taxe juridice pt rate neplatite?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Taxe juridice pt rate neplatite?

Am 3 rate pe care nu le'am platit inca. Un tip de la banca m'a sunat azi dimineata si a zis ca daca nu le platesc in vreo 7 zile banca o sa imi adauge taxe juridice in valoare de 1500 lei - restantele mele sunt 300.
Chiar pot sa faca asta ? Mi se pare ridicol.
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 10:09, 12 Mai 2011
BogdanMehes a scris:

Am 3 rate pe care nu le'am platit inca. Un tip de la banca m'a sunat azi dimineata si a zis ca daca nu le platesc in vreo 7 zile banca o sa imi adauge taxe juridice in valoare de 1500 lei - restantele mele sunt 300.
Chiar pot sa faca asta ? Mi se pare ridicol.

... chiar ridicol... pai cum sa nu poata?... ca doar "ati semnat":))
daca se enerveaza si mai tare, in 3 zile dupa ce trec alea 7, transforma restanta aia de 300 lei in 962,72 lei si mai adauga taxe juridice, nu de 1500 lei, ci de 1500 euro:))
..."tipii'" aia de la banca (ca si aia din spatele lor, care ii invata asa- "investitorii":))) sunt niste "tipi" infractori in orice tara normala... aici "merge".

Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2011
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinta rate neplatite BogdanMehes BogdanMehes Ce poate banca sa imi faca pana la urma daca nu le mai platesc datoria? Stiu ca ma adauga pe lista neagra a bancilor: asta inseamna ca nu mai pot sa ma ... (vezi toată discuția)
Consecinta/e 3 (trei) rate neplatite-declarare scadenta anticipata credit BogdanMehes BogdanMehes Azi am fost anuntat de tipul care se ocupa de dosarul meu la banca, ca maine o sa inainteze dosarul (la biroul executorului judecatoresc?) , fiindca au trecut ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creditului de nevoi personale mika21 mika21 Buna ziua, am contractat de la o banca un credit de refinantare pe 10 ani, in 2006, fara giranti si fara garantii. Din 03/ 08 pana in 03/09 nu am avut servici ... (vezi toată discuția)