avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot primi partea ce mi se cuvine?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot primi partea ce mi se cuvine?

Buna ziua. Tatal meu decedat a dat averea prin contract de intretinere fiifcei adoptive si sotului ei, care sunt etapele de urmat ca eu unica fiica de sange sa intru in posesia a ceea ce mi se cuvine dupa tatal meu? Mentionez ca tatal meu suferea de boli psihice. Va multumesc anticipat!
trebuie sa solicitati rezerva succesorala care va revine pe calea unui proces de iesire din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea mostenirii burdusel liviu burdusel liviu cum trebuie sa procedez pentru a reusi sa-mi fac acte pe casa in cazul in care:casa a fost cumparata de tatal meu in1954 impreuna cu prima sotie, au construit ... (vezi toată discuția)
Succesiune sorina-sorina sorina-sorina tata, mama, 2 copii majori si un apartament; parintii au divortat, mama a murit fara sa deschida partaj; copiii n-au facut succesiunea.; tata s-a recasatorit ... (vezi toată discuția)
Mostenire testamentara mihaelaany mihaelaany Buna ziua, Am si eu o intrebare. Sotul meu a decedat,eu fiind a 2-a lui sotie. El are o fica din prima casatorie. Inainte de decesul sotului ,el a intocmit ... (vezi toată discuția)