avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere retrasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere retrasa

buna ziua.as vrea sa stiu daca,in cazul in care cineva a facut o plangere la politie,ulterior si-a retras plangerea,eu<pers impotriva careia s-a facut plangerea>pot afla ce a scris in plangere?si-a retras plangerea inainte ca politia sa ma cheme sa dau si eu o declaratie.va multumesc
Incercati sa dati detalii mai multe cu privire la acea plangere si care ar fi scopul urmarit de dvs.
Puteti redacta o petitie la unitatea de politie unde a fost formulata plangerea prin care sa solicitati sa va comunice daca exista inregistrata vreo plangere impotriva dvs. si in caz pozitiv pentru ce fapta.
Va multumesc frumos.Acum,daca se poate,este o cerere ,,clasica,,?subsemnatul...fiul...,etc solicit daca este inregistrata vreo plangere impotriva mea si pt ce fapta?,,Cu respect.
Este o cerere prin care solicitati relatii.
Da , indicati datele de stare civila ale persoanei reclamate si domiciliul ,eventual CNP-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte imi mai trebuie ? ku990 ku990 A. Obligatia de a depune in exemplare urmatoarele acte; cerere de chemare in judecata; inscrisurile doveditoare; B. Obligatia de indica urmatoarele; numele ... (vezi toată discuția)
Lămurire petit bcfbmv bcfbmv Dacă reclamantul cere în dispozitivul acțiunii penalități de întârziere raportate la suma totală a debitului, iar din modul de redactare al cererii ... (vezi toată discuția)
Petitie versus plangere penala ioanandrei ioanandrei Va rog , 1. O persoana FIZICA face o plingere penala impotriva unei persoane juridice invocind fapte pe care le considera de natura penala , pe care ... (vezi toată discuția)