avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dosar suspendat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dosar suspendat

Buna ziua, suntem 4 frati si avem de la parinti ca mostenire o suprafata de 3 ha teren. Cu ceva timp in urma o persoana ne-a ocupat abuziv aproximativ 0.50 ha. Am deschis toti mostenitorii un proces in instanta care acuma e pe rol. Din pacate unul din frati a murit , am depus certificatul de deces la dosar si instanta a suspendat procesul in baza art.143 alin.1 pct.1conf. codului de procedura civila si ne-a spas sa depunem la dosar xerocopiile dupa actele de identitate a celor 5 copii ai lui ,daca sunt sau nu doritori sa vina la proces . Am aceste xerocopii, am si acceptul lor cu semnatura ca nu doresc sa participe la proces . Imi mai trebuie o anexa de la primaria unde a domiciliat fratele. Va intreb ce trebuie sa fac sa trimit o cerere la acea primarie? sau sunt cereri tip? daca e vorba de anexele 23 si 24 ? si ce trebuie sa trec in acea anexa?
Multumim
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:59, 11 Mai 2011
Depuneti cerere inregistrata la registratura institutiei pentru obtinerea respectivului act
Multumim de raspuns .
In acea cerere cer o anexa cu copii frateleui decedat si si le trec numele , prenumele si adresele de domiciliu?
va trebui sa specificati in cerere numele, prenumele si adresele unde domiciliaza nepotii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa mostenitor costi_mbd costi_mbd Avem un proces pe rol iar unul dintre frati a decedat si imi trebuie o anexa cu fii fratelui decedat care conform legii fac parte in proces.Stiu ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Proces suspendat costi_mbd costi_mbd Am un proces pe rol cu o persoana care ne-a ocupat o suprafata de pamant.In acest proces suntem 5 mostenitori adica 5 frati, unul dintre noi intre timp a ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune 2 titluri loredy1983 loredy1983 Noi sunt 4 frati ; 3 surori si un frate . Cele 2 surori au murit in anul 2000 iar fratele meu in 2006 . Odata cu moartea fratelui meu am vrut de dezbat ... (vezi toată discuția)