avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces suspendat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces suspendat

Am un proces pe rol cu o persoana care ne-a ocupat o suprafata de pamant.In acest proces suntem 5 mostenitori adica 5 frati, unul dintre noi intre timp a murit. Am depus in dosar copie dupa certificatul de deces si instanta a suspendat procesul pentru a pune pe rol mostenitorii fratelui. El are 4 copii plecati la munca in Italia si acestia mi-au trimis pe fax o adresa semnata de ei prin care spun ca accepta ca procesul sa se judece in lipsa lor.Au mai trimis si copii dupa buletine si dupa certificatele de nastere. Unul dintre ei nu are carte de identitate dar in schimb mi-a trimis copie dupa pasaport si va intreb daca instanta accepta asa ceva ?. Tot instanta mi-a spus sa scot de la Primaria din localitatea unde locuia fratele o anexa cu toti mostenitorii care ii are. Ce acte trebuie sa duc eu la acea primarie pentru a-mi elibera acea anexa? , daca acea anexa trebuie legalizata la notar? Dca stiti amanunte despre acesta anexa va rog sa-mi spuneti.
Multumim
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 17:16, 2 Mai 2011
da, instanta poate accepta pasaportul ca act de identitate. veti solicita anexa cu mostenitori prin cerere intocmita de dvs adresata primariei unde a avut defunctul ultimul domiciliu. nu trebuie legalizata la notar, depuneti originalul de la primarie la dosarul din instanta.
La primarie faceti o cerere prin care solicitati copie dupa anexa 1 si 2.
Privind procesul formulati o cerere de repunere pe rol a actiunii si depuneti totodata si adresele mostenitorii invocati (copii fratelui D-voastra). Mult succes:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar suspendat costi_mbd costi_mbd Buna ziua, suntem 4 frati si avem de la parinti ca mostenire o suprafata de 3 ha teren. Cu ceva timp in urma o persoana ne-a ocupat abuziv aproximativ 0.50 ha. ... (vezi toată discuția)
Cum se face pentru repunere pe rol proces.? - un proces a fost ... oanaportar oanaportar cum se face pentru repunere pe rol proces.? - un proces a fost suspendat cât s-a judecat alt proces - procesul judecat a fost câștigat - acum trebuie ... (vezi toată discuția)
Anexa mostenitor costi_mbd costi_mbd Avem un proces pe rol iar unul dintre frati a decedat si imi trebuie o anexa cu fii fratelui decedat care conform legii fac parte in proces.Stiu ca aceasta ... (vezi toată discuția)