Tanjiani 
	    	Utilizator

Tanjiani 
	    	Utilizator	    

misulicamold 
	    	Utilizator

misulicamold 
	    	Utilizator	    

Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

misulicamold 
	    	Utilizator

misulicamold 
	    	Utilizator	    

Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

jigan56	                   

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind promovarea functionarilor publici avand functie de executie,  posibila in anul 2012, aferenta urmatoarelor ... (vezi toată discuția)
	                    jigan56	                   

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind promovarea functionarilor publici avand functie de executie,  posibila in anul 2012, aferenta urmatoarelor ... (vezi toată discuția)

dragota	                   

In anul 2010 luna noiembrie am promovat in grad superior treapta 3.Incepand cu 01.01.2011,treptele au disparut iar eu nu am mai putut promova si figurez in ... (vezi toată discuția)
	                    dragota	                   

In anul 2010 luna noiembrie am promovat in grad superior treapta 3.Incepand cu 01.01.2011,treptele au disparut iar eu nu am mai putut promova si figurez in ... (vezi toată discuția)

IDANUT	                   

Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
	                    IDANUT	                   

Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)