gordius 
	    	Utilizator

gordius 
	    	Utilizator	    

livache12 
	    	Utilizator

livache12 
	    	Utilizator	    

Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

Art. 13
(1) Pentru functionarii publici care se transfera, sunt redistribuiti din corpul functionarilor publici sau sunt reintegrati in functie, potrivit legii, in cursul anului 2012, la stabilirea salariului va fi avuta in vedere treapta de salarizare detinuta anterior.
(2) In cazul functionarilor publici nou-incadrati sau promovati, nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare este cel corespunzator treptei 3 de salarizare utilizate in anul 2010.
 livache12 
	    	Utilizator

livache12 
	    	Utilizator	    

livache12 
	    	Utilizator

livache12 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 IDANUT	                   

Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
	                    IDANUT	                   

Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)

silviup	                   

Buna ziua,
Sunt angajat intr-o institutie publica in decembrie 2008 ca functionar public in functia de referent grad profesional superior, treapta 3 de ... (vezi toată discuția)
	                    silviup	                   

Buna ziua,
Sunt angajat intr-o institutie publica in decembrie 2008 ca functionar public in functia de referent grad profesional superior, treapta 3 de ... (vezi toată discuția)

misulicamold	                   

speta: functionar public clasa I grad asistent tr. 2 am implinit 2 ani de vechime in treapta de salarizare in data de 31.12.2010; promovez in treapta sau nu? ... (vezi toată discuția)
	                    misulicamold	                   

speta: functionar public clasa I grad asistent tr. 2 am implinit 2 ani de vechime in treapta de salarizare in data de 31.12.2010; promovez in treapta sau nu? ... (vezi toată discuția)